Сыр Медиа

жауапкершілігі шектеулі серіктестік
» » Ағзадағы COVID-19-дың белсенділігін төмендететін тағамдар аталды

Ағзадағы COVID-19-дың белсенділігін төмендететін тағамдар аталды

Kyzylorda-news.kz. Солтүстік Каролина университетінің ғалымдары коронавирус ферменттерінің белсенділігін төмендететін тағамдардың тізімін жасады.
Зерттеу нәтижелері Frontiers in Plant Science басылымында жарияланған.
Зерттеушілер жүзім мен көк шайдың құрамындағы химиялық қосылыстар адам ағзасында коронавирустың таралуын болдырмауға мүмкіндік беретінін анықтады. Өйткені олардың құрамындағы заттар SARS-CoV-2 протеаза ферменттерін бұғаттауға қабілетті. Сонымен қатар қара шоколад пен какао COVID-19 ферменттерінің белсенділігін төмендетуге қабілетті.

Хабар 24
04 желтоқсан 2020 ж. 118 0

Біздің басылымдар

Сыр бойы
Кызылординские вести
Kyzylorda-News
Ақмешіт апталығы
Ақмешіт жастары
Өскен өңір
Тіршілік тынысы
Қазалы
Толқын
Қармақшы таңы
Жаңақорған тынысы
Жалағаш жаршысы

Жаңалықтар мұрағаты

«    Сәуір 2025    »
ДсСсСрБсЖмСбЖс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
  • Нақты қадам
  • Digital Kazakhstan
  • Egov
  • Жаңғыру 30
  • Рухани Жаңғыру
  • Нұрлы жол
  • Сайт президента
  • Акимата Кызылординской области